Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Potravinové alergie spolu s ekzémem kradou dětem kila i centimetry

Potravinové alergie spolu s ekzémem kradou dětem kila i centimetry

Nebezpečná krása: Která kosmetika způsobí alergii?

Nebezpečná krása: Která kosmetika způsobí alergii?

Zářijové alergeny aneb Babí léto ve znamení přecitlivělosti

Zářijové alergeny aneb Babí léto ve znamení přecitlivělosti

Netypické příznaky alergií – mohou i zabít

Netypické příznaky alergií – mohou i zabít

Jak vypravit dítě s potravinovou alergií na letní tábor

Jak vypravit dítě s potravinovou alergií na letní tábor

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Žloutenka a její léčba