Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Domácí alergeny: snižte je na minimum!

Domácí alergeny: snižte je na minimum!

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Smrtící jednohubky aneb Pozor na jídlo na večírku

Smrtící jednohubky aneb Pozor na jídlo na večírku

Léky na alergii většinou neléčí. Imunoterapie ano

Léky na alergii většinou neléčí. Imunoterapie ano

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií

Možnosti léčby alergie: co nabízí současná medicína?

Možnosti léčby alergie: co nabízí současná medicína?
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Rakovina a její léčba