Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Vyrážka z bazénu: Co všechno vám provede chlór

Vyrážka z bazénu: Co všechno vám provede chlór

Alergická rýma: 10 tipů, jak s ní úspěšně zabojovat

Alergická rýma: 10 tipů, jak s ní úspěšně zabojovat

Atopický ekzém? Hlavně neškrábat!

Atopický ekzém? Hlavně neškrábat!

Jak vzniká alergie?

Jak vzniká alergie?

Projevy kožní alergie: atopický ekzém, kopřivka či dermatitida

Projevy kožní alergie: atopický ekzém, kopřivka či dermatitida

Alergie na peníze či cvičení? I takové existují!

Alergie na peníze či cvičení? I takové existují!
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Cestovní nemoci