Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Léky na alergii většinou neléčí. Imunoterapie ano

Léky na alergii většinou neléčí. Imunoterapie ano

Jak vzniká alergie?

Jak vzniká alergie?

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií

Jak se diagnostikuje alergie

Jak se diagnostikuje alergie

Tak trochu jiná, nealergická rýma

Tak trochu jiná, nealergická rýma

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Revmatické nemoci