Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Zvlhčovače vzduchu mohou alergikům pomoci, ale i uškodit

Zvlhčovače vzduchu mohou alergikům pomoci, ale i uškodit

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Vyrážka z bazénu: Co všechno vám provede chlór

Vyrážka z bazénu: Co všechno vám provede chlór

Alergická rýma: 10 tipů, jak s ní úspěšně zabojovat

Alergická rýma: 10 tipů, jak s ní úspěšně zabojovat

Alergici, připravte se! Je tu březen, měsíc stromů

Alergici, připravte se! Je tu březen, měsíc stromů

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Žloutenka a její léčba