Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Nebezpečná krása: Která kosmetika způsobí alergii?

Nebezpečná krása: Která kosmetika způsobí alergii?

Vyrážka z bazénu: Co všechno vám provede chlór

Vyrážka z bazénu: Co všechno vám provede chlór

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Nebezpečná krása aneb Alergie na kosmetiku

Nebezpečná krása aneb Alergie na kosmetiku

Domácí alergeny: snižte je na minimum!

Domácí alergeny: snižte je na minimum!

Alergie na zvířata: pomocí léků se dá zvládnout

Alergie na zvířata: pomocí léků se dá zvládnout
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Fenylketonurie a PKU dieta