Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Alergie na chlór neexistuje. Co tedy stojí za vyrážkou a dušností při pobytu v bazénu?

Alergie na chlór neexistuje. Co tedy stojí za vyrážkou a dušností při pobytu v bazénu?

Alergie na hmyzí bodnutí

Alergie na hmyzí bodnutí

Atopický ekzém? Hlavně neškrábat!

Atopický ekzém? Hlavně neškrábat!

Jak vzniká alergie?

Jak vzniká alergie?

Jak vzniká alergie?

Jak vzniká alergie?
Medicínská databáze U Lékaře
 
Cestovní nemoci:  Polévka s vůní orientu: jak si připravit domácí Pho Bo