Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Potravinové alergie - oběd, který může zabít

Potravinové alergie - oběd, který může zabít

Atopický ekzém? Hlavně neškrábat!

Atopický ekzém? Hlavně neškrábat!

Zkřížené alergie aneb ani příroda není neomylná

Zkřížené alergie aneb ani příroda není neomylná

Alergická rýma: 10 tipů, jak s ní úspěšně zabojovat

Alergická rýma: 10 tipů, jak s ní úspěšně zabojovat

Nebezpečná krása: Která kosmetika způsobí alergii?

Nebezpečná krása: Která kosmetika způsobí alergii?

Jak se diagnostikuje alergie

Jak se diagnostikuje alergie
Medicínská databáze U Lékaře
 
Cestovní nemoci:  Arabské trhy aneb Skrytá rizika číhající na turisty