Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Netypické příznaky alergií – mohou i zabít

Netypické příznaky alergií – mohou i zabít

Vyrážka z bazénu: Co všechno vám provede chlór

Vyrážka z bazénu: Co všechno vám provede chlór

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Zvlhčovače vzduchu mohou alergikům pomoci, ale i uškodit

Zvlhčovače vzduchu mohou alergikům pomoci, ale i uškodit

Pylové alergie: Jak je ovlivňuje počasí?

Pylové alergie: Jak je ovlivňuje počasí?

Červencové alergeny aneb Co hrozí alergikům v letním období

Červencové alergeny aneb Co hrozí alergikům v letním období
Medicínská databáze U Lékaře
 
Cestovní nemoci:  Polévka s vůní orientu: jak si připravit domácí Pho Bo