Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Léky na alergii většinou neléčí. Imunoterapie ano

Léky na alergii většinou neléčí. Imunoterapie ano

Jak vzniká alergie?

Jak vzniká alergie?

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Jak se diagnostikuje alergie

Jak se diagnostikuje alergie

Projevy kožní alergie: atopický ekzém, kopřivka či dermatitida

Projevy kožní alergie: atopický ekzém, kopřivka či dermatitida

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií

Plísně a roztoči – viníci zimních alergií
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Pneumokoková infekce a očkování