Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné potíže ale mohou vzácně způsobovat i potraviny, u kterých byste to nečekali. Které to jsou?

Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!

X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

Hodnocení článku

Líbí se vám článek?
Počet hlasů: 0

Čtěte také

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií

Máte doma malého alergika? Zkuste mu pomoci imunoterapií

Léky na alergii většinou neléčí. Imunoterapie ano

Léky na alergii většinou neléčí. Imunoterapie ano

Projevy alergie: rýma, vyrážka i závažný anafylaktický šok26

Projevy alergie: rýma, vyrážka i závažný anafylaktický šok26

Zářijové alergeny aneb Babí léto ve znamení přecitlivělosti

Zářijové alergeny aneb Babí léto ve znamení přecitlivělosti

Alergie na peníze či cvičení? I takové existují!

Alergie na peníze či cvičení? I takové existují!

Jak vzniká alergie?

Jak vzniká alergie?
Medicínská databáze U Lékaře
 
Doporučujeme:  Hojení ran a diabetická noha